1. RU
  2. UA
0

Полірування авто - особливості

Полірування авто - особливості -

При експлуатації автомобіля його лакофарбове покриття постійно перебуває під загрозою пошкодження. Невеликі ДТП, каміння, що відлітають з-під коліс інших машин, та інші події ведуть до появи на кузові численних подряпин та скол. Для видалення глибоких пошкоджень потрібне фарбування авто, проте невеликі дефекти, які зачіпають лише шар лаку, можна видалити за допомогою полірування. Ця процедура здатна привести ваш автомобіль до первозданного вигляду. Полірування повністю видаляє всі поверхневі пошкодження, завдяки чому кузов стає блискучим та дзеркальним. Деякі люди планують здійснювати полірування самостійно. Хтось завжди довіряє тільки професіоналам і відвозить своє авто на СТО або Детейлінг-центр.

Самостійне полірування автомобіля

Самостійне полірування автомобіля має деякі переваги. По-перше, ви можете підібрати необхідні матеріали для роботи в потрібному обсязі. По-друге, вся процедура обійдеться вам набагато дешевше, ніж під час звернення до сервісу. Проте є й зворотний бік. Полірування є досить тонкою процедурою, яка потребує певних умінь.

Порушення технології, неправильний вибір полірувальної пасти можуть призвести до серйозного пошкодження лакофарбового покриття. Крім того, для самостійного полірування деталей кузова необхідно мати полірувальну машинку. Також для полірування потрібно мати закритий теплий бокс з наявністю електрики.

Полірування автомобіля в сервісі

Довірившись поліруванню в сервісі, ви можете не турбуватися про необхідність купівлі або оренди полірувальної машинки, придбання полірувальної пасти і пошуку відповідного місця. Професійні майстри з кузовної роботи зможуть швидко та грамотно виконати полірування всього автомобіля чи конкретних деталей. Вам залишиться лише забрати вашу машину в обумовлений термін.

Проте у зверненні до сервісу є серйозний недолік, це вартість послуги. Полірування є недешевою послугою, а за обробку всього кузова взагалі доведеться викласти чималу суму. Крім того, довіряти полірування автомобіля слід лише професіоналам своєї справи. На жаль, далеко не у всіх сервісах працюють люди, які мають необхідний досвід. Некомпетентний майстер може завдати шкоди лакофарбовому покриттю вашої машини невмілими діями. Саме тому слід звертатися лише до сервісів, що мають гарну репутацію.

Назад
Порівняння товарів ()