1. RU
  2. UA
0

Огляд засобу Turtle Wax ICE Seal N Shine

Turtle Wax ICE Seal N Shine -

Представляємо вашій увазі якісний та швидкодіючий сілант від компанії Turtle Wax, який не тільки надасть вашому автомобілю дзеркального блиску, а також суттєво зменшить кількість мийок авто надалі. Цей сілант має у своєму складі якісні синтетичні полімери, а також натуральний віск карнауби.

Переваги Turtle Wax Seal N Shine

Засіб тримається на поверхні авто терміном до 12 місяців після його нанесення. Створює на кузові автомобіля супер гідрофобний захисний шар. Вода відштовхується від поверхні як божевільна, розбивається на дрібні краплі і швидко стікає з кузова, запобігаючи появі плям водного каменю. Надає відмінний дзеркальний блиск завдяки поєднанню полімерів та воску карнауби. Підходить для нанесення на будь-яке покриття. Його можна наносити на лакофарбове покриття, пластик, скло, диски, хромовані деталі. Не залишає плям і неприємних слідів на поверхні покриття. Не притягує пил на відміну від восків, тому що має відмінний антистатичний ефект. Сілант ICE Seal N Shine не вимагає тривалого розполірування, в результаті якого кузов накопичує статичний заряд. Значно скорочує час висихання автомобіля при наступних мийках.

 

Гидрофобный эффект Seal N Shine

Рекомендації щодо нанесення сіланту Turtle Wax ICE Seal N Shine

Наносити Turtle Wax Seal N Shine так просто, що з цим завданням впорається навіть дитина. Потрібно взяти засіб та дві чисті мікрофібри. Далі добре струсити пляшку і розпилити спрей на чисту поверхню автомобіля. Одним рушником добре втерти засіб у покриття, а іншим рушником розполірувати до появи дзеркального блиску. Перед нанесенням уважно ознайомтеся із запобіжними заходами, зазначеними в інструкції.

 

Turtle Wax Эффект

 

Turtle Wax Seal N Shine перевершує за якістю більшість подібних засобів від конкурентів і навіть тверді воски, а доступна ціна, легкість нанесення та універсальність роблять його одним з найкращих. По гідрофобному ефекту та блиску порівнюється з кварцовими покриттями або як у народі називають «рідким склом».

Сілант ICE Seal N Shine може замінити безліч популярних засобів: Soft99 Fusso Coatn 12 Month, Sonax Spray + Seal, Meguiar's Ceramic Wax та інші, оскільки він має схожі властивості із ними, і ми впевнені ви залишитеся задоволені замінивши воски на швидкодіючий сілант ICE Seal N Shine. Ще однією великою перевагою цього засобу є те, що компанія Turtle Wax вклала багато коштів і сил для розробки цього сіланту, що високо оцінили споживачі США.

Бажаєте отримати надійний захист та дзеркальний блиск за невелику ціну? Тоді рекомендуємо вам Turtle Wax ICE Seal N Shine і ви будете вражені результатом того, наскільки це гарний продукт.

 

Turtle Wax Seal N Shine

 

Купити ексклюзивний захисний засіб Turtle Wax ICE Seal N Shine Ви можете у нашому інтернет-магазині!

Назад
Порівняння товарів ()