1. RU
  2. UA
0

Protective Pie від Сhemical Guys

Protective Pie від Chemical Guys -

Рецепт та технологія нанесення Protective Pie від Chemical Guys

Protective Pie від американської компанії Chemical Guys – це технологія нанесення пошарово воскових, полімерних та гібридних захисних засобів на лакофарбове покриття автомобіля. Результатом після нанесення якого ви отримуєте – хороший гідрофобний ефект, захист від кислотних, лужних та органічних забруднень, що потрапляють на лакофарбове покриття в процесі експлуатації автомобіля, а також захист від вигоряння фарби та посилення тих чи інших споживчих властивостей фарби.

Етап № 1 - Нанесення Глейзу

Початковим етапом та першим шаром у технології Protective Pie є глейз. Глейз – це мікроабаразивний засіб, основне призначення якого підкреслити особливості фарби автомобіля. Наприклад автомобіль пофарбований багатоскладовою фарбою (металік, ксералик або перламутр) - глейз безумовно підкреслить особливість даних лакофарбових покриттів, а саме виділить зерно і покриття отримає об'єм, в якому, як на нічному небі зірки, блищатимуть частинки алюмінію (власне вони і створюють ефект металіку). Є універсальні глейзові засоби і є більш вузькоспрямованого призначення. Продукт може бути нанесений без використання полірувальної машинки і в такому випадку використовується тільки властивості, що підсилюють передачу кольору, але використання полірувальної машинки дозволить включити в роботу мікроабразив глейза і таким чином зробити легке коригування лакофарбового покриття (прибрати мийну насічку), що в свою чергу ще більше посилить ефект від застосування засобу. При нанесенні під полірувальну машинку, як правило, використовуються м'які полірувальні круги. При ручному нанесенні використовується аплікатор ручний. Після нанесення на поверхню слід дати 10-15 хвилин для полімеризації засобу і потім розполірувати м'яким мікрофібровим рушником.

Етап № 2 - Нанесення Сіланту

Далі слід наносити захисний засіб під назвою сілант. Сілант – це абразивний засіб, призначення якого – винятковий захист. Після обробки лакофарбового покриття глейзом, автомобіль безумовно став кращим і яскравішим, тепер новопридбану красу слід захистити. У цьому Вам допоможуть саме сілант, який в основному створений на основі акрилових або втормполімерів. Якщо не заходити далеко в хімію, то сіланти – це кузовні герметики. Маючи відмінну проникаючу здатність, такі герметики заповнюють мікропори лаку і після полімеризації створюють там потужний бар'єр від проникнення забруднень будь-якого характеру. Заповнюючи собою вибагливий рельєф лакофарбового покриття, сілант його вирівнює, що ще більше посилює ефект глянцю. Продукт може бути нанесений як за допомогою полірувальної машинки, так і ручним методом за допомогою аплікатора. При нанесенні під полірувальну машинку відбувається більш рівномірне та якісне нанесення продукту на поверхню. Після нанесення слід дати 10-15 хвилин для полімеризації засобу та розполірувати м'яким мікрофібровим рушником.

Етап № 3 - Нанесення Воску

Передостаннім шаром є віск - це ще один вид захисту, в якому використовуються всі унікальні особливості натурального воску, а синтетичні складові слугують для кращого зчеплення з поверхнею та пролонгації терміну служби. У всіх восках Chemical Guys використовується натуральна жовта карнауба і комбінація синтетичних складових. Пастоподібні воски можна наносити як за допомогою полірувальної машинки, так і ручним способом, а що стосується твердих восків, то вони наносяться виключно вручну. При нанесенні під полірувальну машинку відбувається більш рівномірне та якісне нанесення продукту на поверхню. Після нанесення на поверхню слід дати 10-15 хвилин для полімеризації засобу та розполірувати м'яким мікрофібровим рушником.

Етап № 4 - Закріплення Детейл-спреєм

Завершальним шаром є детейл - спрей. Продукт, який наноситься простим розпиленням на поверхню або за допомогою аплікатору. Складові спрею найрізноманітніші, як комбінації восково-полімерні, так і чисто синтетичні. Його основне призначення - антистатичний ефект. Однак також детейл-спрей має функцію захисного характеру, хоча не дуже довготривалу (приблизно на 1-2 мийки).

Чому саме Американський пиріг ?

Подібні поліскладові покриття є реальною альтернативою «керамічному покриттю». Пиріг на автомобілі слугує 5 - 6 місяців, при цьому широкий асортимент матеріалів дозволяє досягати різних ефектів кольору в залежності від ваших особистих переваг. Власник автомобіля також буде задоволений значними обсягами засобів, яких вистачить на 15-20 обробок кузова. Усі шари Protective Pie «вмиратимуть» у зворотній послідовності, тобто. спочатку змиється або зітреться спрей, слідом віск і т.д. Автомобіль повинен митися (бажано хімією, яка не вбиває раніше нанесені засоби). Всі перераховані вище компоненти пирога можна використовувати окремо один від одного. Докладніше запитуйте по телефонах у розділі "контакти".

Назад
Порівняння товарів ()